Vi tilbyr ulike tjenester innen opparbeiding og vedlikehold av anlegg, park og hage. Dette inkluderer blant annet graving, transport, belegningsstein, natursteinsmurer, plen, beplantning, bark, terrasser, gjerder og porter. Les mer om våre tjenester, eller ta kontakt med oss – vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring og skreddersyr en løsning som passer for deg.

Jeg vil bli kontaktet

Anleggsgartner

Sola Hage og Anlegg AS er en allsidig anleggsgartner i Stavanger/Sandnes-regionen. Vi utfører alt innen hage og parkanlegg. Som anleggsgartnere jobber vi med både nyanlegg, drift og vedlikehold av alle typer grøntanlegg. Et vakkert utemiljø gir et godt førsteinntrykk, og vi har bred erfaring med utførelse og vedlikehold av planter, blomster, trær og busker.

Har du et prosjekt i tankene?

Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat!

Belegningsstein

Belegningsstein er veldig populært i Stavanger/Sandnes-regionen, og er et arbeidsområde vi jobber mye innen. Belegningsstein blir laget av sand og sement og er velegnet til bruk på gårdsplass, gangvei og oppkjørsel. Det finnes flere grunner til at belegningsstein er etterspurt: Den gjør at uteområdet blir ryddig, krever minimalt med vedlikehold og finnes i flere farger og fasonger. Variasjonen av typer belegningsstein gjør at mulighetene blir uendelige. Belegningsstein skaper også et innbydende utemiljø og er estetisk flott å se på.

Kombinert med vår erfaring og ekspertise innenfor området, legger vi belegningsstein basert på dine behov og preferanser for å oppnå best mulig resultat. Kontakt oss i dag, så hjelper vi deg med belegningsarbeidet!

Gjerder og porter

Vi produserer og monterer også gjerder og porter i Stavanger/Sandnes regionen. Gjerder skal både være sikre og passe inn i omgivelsene. Vi strekker oss langt for å sikre at gjerdene og portene vi leverer er av høy kvalitet, slik at du som kunde blir fornøyd med resultatet.

Uansett hvilket gjerde eller hvilken port du ønsker, hjelper vi deg med å finne en god løsning. Ta kontakt med oss i dag for et tilbud på gjerder og porter!